I´m back

Oj det var ett riktigt bra tag sedan jag skrev här och det har även hänt en del roliga och tråkiga saker faktiskt. Till det roliga, Barcelona blev en otroligt bra resa och vi blev självklart påverkade av askmolnet vilket ledde till att vi stannade där yttligare 4 dagar. I och med det hann vi med allt vi ville göra dock var man där på obestämd tid kändes det som och det vara förstås lite småstressigt annars var det jättebra!
Trodde dessutom att jag skulle missa mig egen skiva men det gjorde inte som tur var. Angående skivan så blev den lyckad. Vi åt en hyffsad god middag, umgicks med mina föräldrar, lärare, vänner och bekanta. Jag var hemma vid 3 och mådde som jag förtjänade dagen efter om man säger så.

Ikväll ville inte jag sitta hemma hela kvällen så mötte upp Fanny på söder så gick vi till bar 54 och satte oss på deras uteservering. Sedan joinade Daniell oss. Blev en mysig torsdagskväll med andra ord.

BARCELONA IMORGON!!

Sådärja, nu har jag packat och pluggat klart allt! Planet imorgon går klockan åtta och jag lär inte uppdatera något där nere då vi har fullspäckat schema hela dagarna och kvällarna. Åhh det kommer bli så härligt att få komma bort, har också hört att det inte ska bli så bra väder i Stockholm så man drar ju precis perfekt. I Barcelona är det väder för shorts och linne tydligen, härligt va?

Nej nu ska jag sova så jag får några timmars sömn. Vi hörs när jag är tillbaka (med massor av bilder).

Kort

Fyfan säger jag bara. Har suttit och pluggat i snart fyra timmar, är jag normal? Har hunnit göra en hel del och det känns riktigt skönt eftersom att jag inte kommer att ha någon tid att plugga resten av veckan. 
Idag; Åt lunch med tjejerna på Kings sedan mötte gick jag förbi Mikaela och vi satt på hennes balkong och njöt av den underbara solen. Senare mötte vi upp Fancy också.

Nu. Ska. Jag. Sova.

Det senaste dygnet

Har inte hunnit att blogg på hela dagen och är dessutom helt slut. Drar det senaste dygnet kort; Släkten var här och firade, åt och gav mig massor av fina presenter. Jag och Klara åkte vidare till R och hans två kompisar och fortsatte kvällen där, vi sov även kvar. Kom hem vid 13, Ella kom förbi en stund därefter kom även Fanny förbi och vi åkte hem till henne ett tag. Så har det sett ut.
Nu kom jag precis hem och väntar på maten, ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, antingen träffa R igen eller sitta på ojojoj's uteservering med några, om jag har orken dvs.. Så ingen mer uppdatering ikväll, tyvärr.

Imorgon ska jag föresten övningsköra för första gång, så håll er borta från trafiken, TIPS bara. Dessutom ska jag träffa min söta vän Mickis, har saknat henne, hon har varit borta alldeles för länge :) 

LATER!


Syns inte att den är rosa, men det är den.

Något du kanske inte visste men..

När jag blir stor vill jag ha en katt, då jag tycker att om man skaffar en hund kan man lika gärna skaffa barn och ha ett akvarium med fiskar är bara meningslöst. Jag hatar Eminem, vet inte varför men klarar bara inte av honom. Om jag läser böcker ska det vara hemska böcker, dem berör och är alltid bäst medan i filmväg ska det vara humor i högsta grad.
De skönhetsprodukterna jag använder dagligen förutom smink är vaselin, tandkräm och mjukgörande kräm. Jag äger inga gula kläder då jag antagligen inte passar i det men å andra sidan har jag aldrig testat. Har heller inga gröna kläder förutom en millitär grön jacka och ett par jeans. När jag blir stor vill jag jobba med PR och hoppas på att jag kommer börja på Bergs inom kort. Min favorit godisar är döskallar, i alla smaker.

För alla té fantaster


Jag älskar té och det här är nog bland det godaste jag druckit. Kommer från espresso house för cirka 90 risktaler, om jag inte minns fel? Värt varenda krona. Fick av kusin i födelsedagspresent.

Same shit but different

Jag har precis dekorerat tårtor, mamma gjorde grunden, ni vet det tråkiga ha ha. Jag experimenterade lite och använde mig av rosa grädde och de blev heaven. Kanske inte någon skillad på smak men syn. Absolut inte sista gången, yum. (visar sedan) Jag har lust att baka en bulle också, bara för att.

Har ni sovit gott då? Det har jag. Jag har lyssnat på Leona Lewis hela morgonen, helt fantastiska låtar hon gjort. Inspirerande. Dessutom har jag hunnit med en hel del på förmiddagen, vuxenpoäng till mig.

Åhh jag blir så irriterad, hatar att de är så svårt att komma igång med grejer ibland. Jag kan sitta och bara stirra på papperet, skärmen eller boken (vad jag nu använder) och bara stirra. När de väl går bra så måste man abryta de hela och sen när man kommer tillbaka måste man gå igenom de hela all over again. Nåja, nu ska jag äta nudlar, eller nuddlar som en viss person säger. Efter de väntar ännu mer bak, mums. LATER

2010.04.08



Det har varit en lång men riktigt bra dag. Än är den inte slut..

Torsday


Kom hem för ett tag sedan, får berätta senare vad jag gjorde. Föresten vet jag ett roligt och bra jobb om någon är intresserad. Du anpassar dina tider och väljer själv vad du vill göra iprincip bl.a hundvakt m.m. Skitbra ju! Annars då? Om en stund ska jag åka in till stan igen och möta upp Sara, vi hade tänk att strosa runt lite och senare åka hem till mig.

Hallå där


Jag är uppe, duktigt va?

Home



Kom hem för ett litet tag sedan. Jag och Jessica tog en lång promenad på söder/stan och därefter tog vi en fika på något nytt café på söder, jättemysigt! Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu, har en lång dag imorgon. Dessutom ska jag upp klockan 8.00, kan ni förstå?! Ska bli intressant att se hur det slutar..

Godnatt!

Onsday


(Sorry för dåliga webbcambilder haha men nu är det så att jag måste ta dom via facebook och printscreena. Överseende, tack!)

Nu ska jag börja laga lite middag här hemma. Har faktisk börjat göra det då jag känner att jag måste hjälpa till mer. Gud så glad mamma skulle bli om hon läste det här, ha ha. Senare ska jag träffa en barndomvän, Jessica. Sist vi umgicks var för mer än 10 år sedan. Roligt ska det bli.

Note till mig själv: Glöm inte att ställa klockan 8.00 imorgon!!

I-landsproblem




Att jag är en serienörd vet nog de flesta, om inte, så vet ni det nu. 
Att jag känner en enorm stress för att jag inte hinner se alla avsnitt varje vecka kanske kommer som ny information. Ganska korkat när man tänker efter. Jag menar, det är TV-serier, världen går väl inte under för att man hamnar några avsnitt efter? Men jo jag börjar undra om den faktiskt inte gör det. Jag har heller inte börjat kolla på 90210, one three hill och gossip girl som jag gärna vill, men när?
Dagens I-landsproblem kanske ni säger, men det är ett stort problem, faktiskt. När jag tänker till en extra gång kommer jag även fram till att jag följer alldeles för många "IQ-befriade" dramaserier. Jag har ingenting att försvara mig med heller. Fail.

Årets glassigaste bröllop


Har verkligen alltid undrat när detta skulle ske..

Fri märk en

Vad dyrt det är med frimärken idag. Jag har verkligen för mig att dom kostade 1 krona styck, eller är det bara önsketänkade kanske? Jag vet inte, men dyrt har det blivit. Har nämligen 10 stycken brev som ska skickas iväg så det lär ju gå på 100 kr.
Igår var jag på Oj oj oj med sötnosarna. Det är nog stockholms mysigaste uteservering på kvällen. Det finns värmelampor, filtar och lagoma priser. Perfekt. Ska kanske dit ikväll igen haha.

Imorgon händer det något spännande. Dessutom är det en vecka 
kvar tills vi åker till Barcelona.

My birthday so far..





Jag fick massor av paket och frukost på sängen av min söta kusin, senare mötte jag upp Mikaela för fika och nu kom jag precis hem. Vid sextiden kommer pappa och min storebror hit och äter middag och därefter bli det att sätta sig på en uteservering med några. Mysigt!

Vi lagade en god thaigryta till middag





Mums!

Efter påsk


Efter påsk,
ja lovar. Ska jag:

Sova ordentligt varje natt, minst 8 timmar. Äta nyttig frukost och träna regebundet (hoppas Mickis är med mig). Minska på snabbmat, snacks och bakverk och äta frukt istället. Visst kommer man unna sig ibland, men inte varje dag (ha ha).  

Nu jävlar.

<3



05.04.10

Jag har bestämt att jag aldrig ska skriva; godmorgon eller hej i första meningen. Om någon timme kommer K hit och vi ska laga en god middag tillsammans och sedan ha myskväll.. Eller bjuda över lite folk till mig, vi har inte riktigt bestämt oss än. Jag är sugen på bådeoch faktiskt. Kanske blir en kombination?

Imorgon blir jag 19 år!
Inget att hurra för direkt men nästa år, då jääävlar.

Jag vill ha


Tagen av Tobias Lindqvist

What do you want from me?

I'm happy and bored. Är inne på facebook och chattar med Micaela och Fredrik från Paradise Hotel, kan det bli bättre? Ha ha. Saknar dig M, du måste komma hem nu nu. Åk lite skidor för mig också, hihi. Jag har kommit på att jag inte bjudit på någon bild alls på mig själv nästan, jag ska bli bättre på det, men inte idag. Kanske imorgon. Jag vet själv hur trist det är att kika in i bloggar som inte har några personliga bilder. Föresten, vet någon om det ska vara lika bra väder som idag, imorgon?
Om en timme hade jag tänkt att ta igen lite förlorad andra avenyn. Hatar att missa så många avsnitt så man inte fattar någonting. Känner ni igen er? Bra.

"There might have been a time
And I would give myself away
Oooh once upon a time I didn't give a damn
But now, here we are so what do you want from me
what do you want from me" -
Adam Lambert

Sunny

Att sitta hemma när det är fint väder ute är bland det värsta jag vet.
Nu blir det promenad med M.

Oh, once upon a time, I didn't give a damn

Sorry för dåliga uppdateringar men har inte varit hemma mycket alls dem senaste dagarna. Har heller inte kollat på min egna tv på fyra dagar. Rekord.

Jag vaknade upp för ett tag sedan efter några timmars sömn. Jag var uppe ett bra tag igår, helt i onödan. Ni vet när man är trött även fast man inte orkar gå och lägga sig? Precis så var det igår. Men hur som haver, idag är det plugg som gäller. Jag vill göra klart det mesta av pluggandet nu så jag slipper ha så mycket sen när skolan börjar igen. Klokt tänkt av mig va?
Tänkte faktisk göra lite kaffe nu för typ första gången i mitt liv och se om jag piggnar till lite. Annars kör jag på energidrycken som ligger och väntar på mig i kylen. Senare får jag se vad jag hittar på, om Fanny kommer hem från landet idag hoppas jag på att få träffa henne :)

Later! ♥

How far are you gonna go?


Det gör så ont att se dig bli allt du aldrig varit förut.
Jag saknar dig. Jag saknar vi. Jag saknar oss.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte varför jag fortfarande kämpar för att få din uppmärksamhet. Kanske är det för det lilla hopp jag tror finns kvar? Jag vill inte ge upp dig, inte än i alla fall. Försöker hitta skäl till att stanna kvar, men snart orkar jag inte mer...

The bounty hunter


Igår var jag på bio med R. Vi såg den nya filmen med Jennifer Aniston, The bounty hunter. Den var helt okej, jag förväntar mig inte så mycket av filmer där Jennifer är med i, oftast är det bara "okej" filmer hon gör, men sevärda. Sedan strosade vi runt i stan några timmar. Mysigt!

Nu håller jag på att städa hela lägenheten och har inte ens hunnit halvvägs. Suck. Senare idag ska jag till min älskade kusin och äta påskimiddag därefter får jag se vad som händer, något blir det.


02.04.2010

Trött är mitt förnamn och tröttare är mitt efternamn. Början av kvällen var jag hos Fanny där vi bland annat kollade på Borat. Jag tycker att den film är överskattad, jag håller mig nog till humoristiska filmer såsom White chicks och baksmällan. Senare under kvällen mötta jag upp Klara och fikade på café 60 tills stängning. Jag var därefter hemma på studs då jag fick skjuts hem. By the way.. Jag fick min fina studentmössa igår, det känns verkligen nära nu.

Today;
Lägga på "dagens tips" i Mikaelas blogg
Påsklunch hos mammas pojkvän
Bio antagligen
Utgång sedan?


En gång är ingen gång



Nu:
Middag.
Senare: Destination Björkhagen, till Fanny.

I väntan på mat

Vem är trevligast av dina vänner? Alla såklart
Vem är mest bortskämd? Ingen är väl bortskämd direkt
Vem har blivit utkastad flest gånger? Från vad?
Vem är rikast? Vet inte
Vem har haft sex med flest? Haha..Känns elakt att skriva
Vem har pojkvän? Mikaela
Vem får dig alltid att skratta? Lanja
Vem ringer du när något har hänt? Klara
Vem pratar du oftast med? Oj, svårt
Vem pratar du minst med? Sara
Vem har du känt längst? Klara
Vem har du känt kortast? Mickis typ
Vem har snyggast hår? Vet inte, någon med långt och rakt hår naturligt iaf
Vem har finaste naglarna? Om jag inte säger Mickis och Jennifer är jag död så..
Vem har finast ögon? Mickis
Vem är du mest lik? Dem jag umgås mest med
Vem har bäst betyg? Ella
Vem bor finast? Klara
Vem är galnast? Sanna
Vem är bäst på att ragga? Fanny hahaha
Vem är snyggast? Tycker helt ärligt att alla mina tjejkompisar är snygga
Vem blir fullast? Lanja, haha alltid 
Vem är blygast? Blyg? Ingen.
Vem pratar mest? Jennifer haha
Vem kan du ringa 3 på natten? De flesta
Vem har ett husdjur? Fanny
Vem vaknar tidigast? Känner bara nattugglor haha
Vem frågar mest? Jennifer :D
Vem har samma stjärntecken som du? Ingen tror jag?
Vem bor längst bort? Sara
Vem bor närmast? Mikaela

Listan tagen från Hannah Bergfeldt

1 april


Har ni hunnit lura någon idag?
Jag blev lurad av Hannah som i sin tur blev lurad av
Märta att vår gamla spanska lärare i grundskolan hade dött.


Jag har inte sett en enda påskkäring idag, har ni? Vi får se om det kommer några och plingar på här. Nu är det äntligen lov vilket är det bästa som finns ibland. Dagen i korta drag; Redovisning om Rysk påsk, polis-Johan har föreläst om student och alkohol, redovisning om propaganda och sedan en sväng på söder för att reklamera ett par leggings.
Denna vecka har jag även hunnit med att få 3 stycken MVG och en IG-varning, inte många som lyckas med det. Det ni! Kvällen har jag ännu inte planerat helt, antingen träffa Fancy eller en spontan utgång. Den som lever får se. Strax blir det lite påskmiddag med familjen + monster, mormor & morfar.

5 dagar kvar tills jag blir 19 år!


Stackars ägg..












RSS 2.0