I'm bored

Kändis som jag skulle vilja äta soppa med:
Björn Gustavsson, Sveriges roligaste man. Kan inte bli en trist lunch!
Kastade jag senast i papperskorgen:
Ett felutskrivet datapapper
Så mår jag dagen efter en lyckad fest:
Bra, är det en lyckad fest så njuter man av det och glömmer bakfyllan.
I baren beställer jag helst:
Bacardi breezer eller något söt/sur drink
Det hade varit kul om X hade styrt Sverige..
Lordi, hur fan hade vår nationaldräkt sett ut?
Hade jag velat ha i min hand nu:
Några extra tusenlappar till en spontanresa
Något jag aldrig skulle sätta på mig:
Harembyxor
Sveriges bästa inredningsprogram:
Room service
Sveriges bästa matlagningsprogram:
Hmm.. Kollar inte på sånt, men isåfall det korta man får se i Förkväll
Vad ser du om du tittar till höger respektive vänster?
Fönster till vänster och vägg till höger
Vad är det senaste du installerade på din dator?
Antivirus haha
Äter helst till: frukost, lunch middag:
Frukost - buffé med massor av gott såsom melon, ägg, bröd, crossait etc
Lunch - Filéoscar & pommes på Kingstown med tjejerna
Middag - Tacos!
Om jag vann (VM) i en idrott skulle jag välja:
Fotboll. Älskar lagsporter.
Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis:
Zlatan? Fyfan, allt jag har.
Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva:
Plaska i vattenpölen.

Din första operation: Har inte gjort någon
Första piercingen:  öronen
Första sporten du började på: Basket
Första husdjuret: Katt
Första semestern:  Spanien med familjen och Klaras familj

Favoriter:
Filmer: 
White chicks 
Tvprogram: Desperate housewives
Musik: Vet inte..
Sport: Fotboll
Plagg: Kofta
Skola: Vadå? Har ju bara gått i två..
Bok: Hemska böcker.. Varför tycks man alltid gilla dem?

Tänkvärt



En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en hundralapp och höll upp den så alla kunde se. Han frågade dem "Är det någon som vill den här hundralappen?" Alla räckte ju givetvis upp handen, vem säger nej till 100 kr? Mannen knölade ihop hundralappen och räckte sedan upp den igen.

"Någon som vill ha den där?" sa han. Alla räckte upp handen. Han slängde hundralappen på golvet och stampade på den så att den blev smutsig. "Någon som fortfarande vill ha den här?" Alla räckte upp handen. Då sa han "Jag tycker nu ska ta lärdom av det här. Även hur smutsig och ful någon än är har hon/han lika mycker värde. Glöm aldrig det.

"Tiden läker alla sår"

"Tiden läker alla sår. Hade den personen som myntae uttrycket framför mig,
vet jag inte vad jag skulle göra.
Eller jo, det vet jag ju. Krossa knäna på honom, slå honom med ett på i solar plexus, sparka honom över njurarna och lämna honom att dö med orden: tiden läker alla sår
"

Do you remember?



Min kreativa sida

Mitt skrivbordsunderlägg 
..ska sätta in foton såsmåningom i ramarna.

En till jävla onsdag



Jag trodde att det skulle vara skönt att komma tillbaka till skolan igen, men hade mer än fel. Har blivit begravt att massor av examinationer och den ena är tråkigare än den andra. Självklart är det kul att träffa tjejerna igen, men det ska bli skönt med lov snart så att man slipper tänka på allt och ha tid för annat. Dessutom verkar det som att vädret kommer bli bra vilket innebär att man kan hitta på fler saker.

Åh jag blev så sugen på att beställa alla digitala bilder man har på datorn till foton i handen som Fanny precis har gjort. Om man blir ny kund hos fuji så får man 100 stycken kort gratis, känns ju nästan för bra. Ska nog köra på det. Kul att ha senare i livet.

I'm on my knees looking for the answer


Datorn och tre värmeljus lyser upp i mörkret

Tiden bara springer iväg. Pappa påminde mig om att jag har 2 månader kvar i Jensen Södra, kan ni förstå? 2 månader! Det är helt sjukt. Jag har minst sagt ångest vad jag ska göra sen, b o k s t a v l i g e n. Ska man sätta sig i skolbänken yttligare några år till eller ska man lyfta på röven och börja slita lite? Inte många veckor återstår tills jag måste bestämma mig.
Eftersom att det är strömavbrott här så tänker jag bara ta det lungt resten av kvällen med laptopen på magen, för imorgon känner jag att jag måste till skolan. Nu ska jag sätta punkt, hörs senare ♥


Cozy




Fanny och moi har spenderat dagen på söder med fönstershopping, fika och det underbara vädret stockholm erbjudit oss. Verkar som det är här för att stanna.. (okej, önsketänkade..) Sedan skulle hon fixa praktikplats och mötte upp hennes handledare.
Jag sprang på K därefter och vi tog en kort promenad, nu är jag hemma och ska strax springa iväg till bussen för att äta middag hos pappa.

Golv? Jag kallar det horisontell garderob!

Just nu vill jag ha..


SOMMAR. fort.
Helg.
Ny garderob.
Sjunga "Jag har tagit studenten, fan vad jag är bra".
Åka på en spontan resa till något varmt land.
Sex and the city 2.
Fransförlängning.
En galen utgång.

Jag blir snygg av photoshop och smart av google

Nu: Plugga
Sen: Lägga huvudet på kudden och sova

 

I swear to tell the truth and other stories

Förbannat lagom allting ska vara


Har ni tänkt på en sak? Att Sverige kallas för det lilla landet lagom eller mellanmjölk landet, och jag har aldrig riktigt insett varför.. Men nu har jag.

Man ska alltid vara lagom full, inte konsumera för lite alkohol för att anses som tråkigt och inte för mycket så att man blir jobbig. Man ska alltid ha lagom med is i läsken så att det blir lagom kall. Man ska alltid ha lagom vita dojjor, så att dom inte ser helt nya ut men inte för använda. Man ska alltid vara lagom fixad, inte för mycket smink och hårspray, det ska vara lagom. Man ska alltid ha lagom med färgstyrka på klädseln, man får inte vara tråkig men inte för synbar. Man ska duscha lagom länge, man måste ju tänka på de fattiga länderna som inte har något vatten alls. Man ska ha lagom mycket med åsikter men inte för mycket. Man ska äta lagom med mat enligt hälsoexeperterna. Man ska vattna blommorna lagom mycket, inte för mycket då dränker man dem och inte för lite då dör dem. Man ska vara lagom snäll mot främlingar så att man inte anses som dryg eller motsatsen, flirtig. Vi svenskar köper till och med mellanmjölk..

You see?

29.03.2010

Framför mig nu har jag två supersofta veckor med ena veckan skola fram till lunch varje dag och andra veckan lov, kan det bli bättre? Jag känner mig lite halvtom i huvudet just nu så det kommer inte skrivas något intressant i det här inlägget, förutom att jag är med underbara Klara. Vi sitter och snackar om allt och inget och strax tänkte vi laga något gott att äta.
Senare ikväll är det tänkt att träna med Mikaela och därefter plugga..


Något du kanske inte visste

Jag är inget stort fan av Coca Cola, glass eller choklad men i nödfall går det. Jag tycker inte att Edward Cullen är snygg och förstår mig inte på Twilight-hyterin. Jag tycker att Mikael Persbrandt endast är snygg i Beck, det är hans karaktär och inte han. Jag kan förstå att andra tycker Zlatan Ibrahimovic är ful medan jag tycker han är sjukt snygg, däremot skulle jag aldrig kunna bli tillsammans med en kopia av honom, för det är inte samma sak. Jag tycker det är riktigt fult med tjejer som bär jeansleggings som om det vore jeans. Blir även irriterad på tjejer som tror att de passar i rött läppstift bara för att det är ”inne” att ha det nu. Inse, alla passar inte i det! Jag tycker det har blivit för mycket kring nitar och paljetter. Alla snygga kläder behöver inte prydas av det.

Summertime




Sommartid! De betyder att det inte är långt kvar till SOMMAREN. Helt sjukt skönt! Tänk sol, bad, värme, långa kvällar, midsommar, ledighet, lätta kläder. Finns säkert en miljon bra saker. Och nu har vi ju kommit en bra bit på vägen mot sommaren. Suuper!

Gårdagen spenderades i biljarspalatsen tillsammans med Mikaela och Angelica. Vi spelade biljard, kan redan säga nu att det inte är min sport, haha. Sedan åkte vi till Kungsträdgården för att lyssna på lite musik därefter tog jag och Mikaela en promenad hem. Riktigt mysigt!
Idag känner jag mig inte direkt hel så ska bara ta det lungt hela dagen och kvällen, möjligtvis blir det en mysig promenad med min fina vän Mikaela senare. Annars imorgon börjar skolan igen men det ska bli rätt skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen och tur som vi har så är det bara 4 dagar innan det blir lov igen..Någon är glad! Måste sätta punkt nu. Ha det bra ♥

I fucking love you

Du fanns med från början som källan till mitt liv. Du ger mig omsorg utan krav att få tillbaka. Trots detta blir du sällan tackad och sedd för den du är. Du är min insprationskälla, du är den som alltid gör mig lycklig och när jag är ledsen är du den som alltid lyckas montera ihop mig igen.

Du ska veta att jag är avundsjuk på varenda person
som har kramat dig, för i en stund har de haft hela min värld i deras armar.


Jag älskar dig mamma
,
och den kärleken är något som alltid kommer att bestå.



Gjorde en fotobok till mamma när hon fyllde år med 24 sidor. Uppskattat!

Can I Please wear this?

Något du kanske inte visste är att..

..jag borstar aldrig håret då jag anser att det bara sliter på håret och tar onödigt med tid. Jag skulle aldrig sätta på mig något som är en trend om jag inte tycker om det. Jag faller inte för grupptryck, ett starkt bevis på det är att jag inte röker då alla mina vänner gör det. Notera alla. Jag är vänsterhänt vilket bruka anses som snyggare handstil men att man dör tidigare, om det är sant eller ej, upp till dig. Jag har väldigt svårt för att uppskatta saker, då menar jag avstånd eller ytor. Det blir alltid fel. Alltid.

Jag sover alltid med två kuddar. Jag kan inte kolla på skräckfilm om jag vet att jag kommer sova ensam. Jag har storlek 36 i skor och väger 49 kg fast skulle inte ha något emot att väga lite mindre även fast folk tycker det är lagom för min längd. Jag har fruktansvärt dåligt lokalsinne, speciellt att hitta sin egen hytt på kryssningsbåtar. Jag följer alltid strömmen och förlitar mig på att någon annan ska hitta, något annat alternativ är inte relevant.


Jag avskyr när man är taskig mot barn, de är så oskyldiga. Jag är helt såld på dokusåpan Paradise Hotel, blir lika frustrerad varenda gång det kommer upp ”I nästa avsnitt” i tv-rutan. Senapsgul är den fulaste färgen som finns, att folk ens vågar sig på att bära den färgen är sjukt. Gillar heller inte senap. Min favoritmat är tacos som de flesta i den svenska befolkningen. Min idol är Zlatan Ibrahimovic, världens 6:e bästa spelare. Jag vill inte ha ett Svensson liv när jag blir stor, såsom två barn, villa, en man och Volvo. Något jag aldrig kommer att smaka på är lever. Jag älskar att få ”aha-känslor”, när man äntligen förstår något som man inte gjort tidigare. Tillbaka i tiden filmer är något jag gärna kollar på, då menar jag i samma stuk som Gladiator. Om jag skulle vara med i en såpa skulle det vara Robinson. Jag vill inte gifta mig bara förlova mig. Jag avskyr allt som har med light att göra och tänker varenda gång hur fan folk kan gå på det där med lightprodukter. Jag har halvlockigt hårt och hatar det. Tror på ”behandla andra som du själv vill bli behandlad” även fast jag inte håller det själv ibland. Jag är ateist. Mina naglar målas endast i rosa nyanser, fransk manikyr och svart. Älskar att sitta på flygplan då man vet att snart är man antingen hemma från en rolig semester eller ska åka på en fantastisk semester.
RSS 2.0